Selecteer een pagina

Wat is Veya

Een voorraadbeheersysteem voor de dentale markt

Voorraadbeheer kost vaak veel tijd, welke u anders kunt gebruiken voor andere zaken binnen uw praktijk. Met Veya krijgt u deze tijd terug en alles is te beheren via een smartphone!

 

In- en uitscannen van voorraad en bestellingen automatisch verwerken

Bestellingen controleren

Statistieken bekijken van uw praktijk

Geen computer meer nodig

Prijs vergelijk per artikel

In- en uitscannen van voorraad

Wat Veya zo ideaal maakt voor uw praktijk is dat de bestellingen automatisch worden verwerkt door dit voorraadbeheer systeem. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

De Veya telefoon beschikt over een scanner die speciale NFC-stickers kan gaan scannen. Deze stickers staan in de telefoon gekoppeld aan artikel. Als een artikel uit de voorraad gehaald wordt, scant u deze uit.

Op deze manier kan Veya de hele voorraad bijhouden doordat er een miniale- en maximale hoeveelheid is aangegeven betreft de voorraad. Komt deze onder of rond het minimum, dan zet Veya deze automatisch in de bestellijst.

 

Bestellingen controleren

Nadat er een bestellijst is aangemaakt met de vooraf aangegeven gewenste voorraad, kan de bestellijst nog één keer nagekeken worden door de gebruiker en op ‘bestellen’ drukken. 

Veya gaat nu automatisch bestelling plaatsen bij de gewenste leveranciers zonder dat u als gebruiker iets hoeft te doen, tenminste totdat de levering binnen komt en je de producten in gaat scannen. 

Statistieken bekijken

Er is altijd de wens om te besparen op de inkoop. Met Veya wordt dit nog gemakkelijker door alle data die dit stukje software over beschikt. Door de gehele bestelhistorie te bekijken is het ook een stuk inzichtelijker waar er eventueel op bespaard kan worden, Deze krachtige tool zit standaard in het pakket. 

Prijs vergelijk per artikel

In de dentale sector is het normaal dat verschillende praktijken ook verschillende inkoopprijzen hanteren op basis van afspraken met de leveranicer. De prijsvergelijker van Veya maakt deze informatie anoniem inzichtelijk zodat u weet als gebruiker dat een artikel elders goedkoper in te kopen valt, of dat er wellicht meer besteld moet worden per keer om in een andere staffel te vallen. 

Beheer niet-klinische zaken

Alle niet-klinische zaken kunnen ook worden beheerd met Veya. Er zijn dan geen nfc-tags per artikel. Maar de nodige inlog bestelgegevens zijn altijd makkelijk vindbaar. 

Contactgegevens

Efforza B.V.
KVK: 65384458
IBAN: NL53RABO0310358361

0523-22 51 30

info@efforza.nl

Laat ons contact met u opnemen.

11 + 4 =

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Cookies